Michel Priemis

Michel is op zijn 16e begonnen als beroepsruiter. Michel is gestart bij een handelsstal, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met veel verschillende paarden.

In 2001 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Sindsdien is Springstal Michel Priemis gevestigd in Witharen. In 2018 is de naam veranderd in Stal Dijk-Priemis.

Lupicor x Burggraaf x Notaris

Paarden worden door Michel gereden vanaf zadelmak tot en met 1.40 niveau.

In de communicatie naar de eigenaar wordt altijd zo duidelijk mogelijk aangegeven wat de mogelijkheden van het paard zijn.

In de training en op concours wordt uitgegaan van datgene wat het paard op dat moment aankan en nodig heeft. Ook wedstrijden worden gezien als training.

 

Onze stal

De accomodatie in Witharen is gevestigd aan de Maatschappijwijk waar tevens de ouders van Joke wonen. Wim en Henny zijn zelf ook jaren actief geweest als springruiter. We kunnen altijd rekenen op hun deskundig advies en hulp.

Wim Dijk

Wim is zelfs kampioen van Overijssel en reservekampioen van Nederland geweest in het Z-springen.

Henny heeft Z-springen en M-dressuur gereden.

Henny DijkEr staan zo'n 20 paarden in training. De paarden worden over het algemeen langere tijd opgeleid voor een verdere loopbaan in de springsport.

Doel is om de paarden in een prettige omgeving met rust, gevoel, geduld en verstand op te leiden. Het welzijn van het paard staat daarbij altijd voorop.

Er wordt al jaren samengewerkt met gerenommeerde fokkers om merries naar het sportpredikaat te rijden.

Daarnaast rijden we paarden in samenwerking met grote handelsstallen om paarden op te leiden voor verkoop of sport.

Ook worden paarden van particulieren in de sport uitgebracht, als opleiding of als liefhebberij. Daarnaast geven we ook springlessen aan huis. Zowel privelessen als kleine groepjes. De fokkerij is bij ons ook een onderdeel van het bedrijf. Ieder jaar worden er veulens geboren, die we dan opfokken en daarna uitbrengen in de sport.

 

Joke Dijk

Joke is de vriendin van Michel. Joke is ook actief in de springsport en is op haar derde jaar al begonnen met ponyrijden.

Cantos x Cordial Medoc x Fruhling

Joke heeft naast het bedrijf ook nog een parttime baan. Joke brengt eigen paarden uit, vaak uit eigen fokkerij of op jonge leeftijd aangekocht. Joke legt zich toe op de jongere paarden, en brengt de paarden uit tot en met M niveau.